Enrique Granados

Trio Gerhard:
Víctor Parra , François Monciero, Albert Nieto
C.D. DISCOBI (D-2014). 1998.

Escuchar

«No es arriesgado emparentar el Granados camerístico con la música de salón o con el primer romanticismo de Mendelssohn, Schubert o Schumann e incluso con las composiciones, en su tiempo muy célebres, de Grieg. Y eso es lo que hace con muy buen criterio y óptimos resultados el magnífico y muy activo Trío Gerhard……. Sin duda un compacto para conocer.»

SCHERZO núm 131 (feb-1999)J.P.

«Molts són els mèrits que concita aquest CD. Però amb tota seguretat el més important és l’elecció de les obres que l’integren i, en definitiva, la dimensió monogràfica d’obra cambrística d’Enric Granados….. En definitiva, una mostra exquisida, d’una gran plenitud musical i d’un enorme atractiu que troba en el treball rigurós del Trio Gerhard la mesura d’unes versions acurades i rodones, amb especial esment, per l’acusat protagonisme que hi té, per al pianista Albert Nieto, autèntic conductor del programa, com es correspon, també, amb l’essència pianística de tota l’obra d’Enric Granados.»

Catalunya Música-Revista Musical Catalana núm.171(feb-99) J.C.C.

«Interessant enregistrament d’algunes de les obres menys conegudes i programades del compositor Enrique Granados……cal destacar l’excel.lent interpretació del Trio Gerhard.»

Avui (4-11-98). D.P.S

 

trio gerhard

«Trio Gerhard»

Discografía